Set salontafels is de trend van de afgelopen jaren

De salontafel is een meubel dat de laatste jaren steeds vaker als decoratie gebruikt wordt. Waar de salontafel voorheen als functioneel meubelstuk gebruikt wordt is dat nu dus anders. Tegenwoordig is de salontafel vaak een eyecatcher in de woonkamer. Salontafels zijn er tegenwoordig dan ook in alle vormen en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een vierkante-, langwerpige- of ronde salontafel. Gaat u mee met de trends en ontwikkelingen van de laatste jaren? Dan kunt u ervoor kiezen om niet te kiezen voor één grote salontafel, maar voor set salontafels bestaande uit twee kleine salontafels.

 

 

Jamie set salontafels

Set salontafels in meerdere varianten mogelijk

De set salontafels bestaat uit twee bijzettafeltjes, echter kun je de tafels ook als twee kleine salontafels zien. Na lezen van het blog Is het verschil tussen een bijzettafel en een salontafel? weet jij precies wat het verschil is tussen een bijzettafel en een salontafel. Het hebben van twee losse bijzettafels levert ruimte op tussen de set salontafels en dat zorgt voor een luchtig beeld. Kiest u voor twee losse bijzettafeltjes? Dan kunt u kiezen uit meerdere varianten:

  • Set salontafels die identiek aan elkaar zijn;
  • Twee salontafels waarbij verschillende materialen gecombineerd worden (bijv. één houten- en één metalen tafel);
  • Een set dezelfde salontafels waarbij de twee tafels enkel in grootte variëren.
Tripod set salontafels

Past de set salontafels ook in uw interieur?

Kiest u voor de set salontafels waarbij de twee bijzettafels enkel in grootte variëren? Bekijk dan eens onze modellen Jamie en Tripod. Beide modellen kunt u zowel gebruiken door het setje salontafels bij elkaar te plaatsen, echter kunnen deze bijzettafels ook los van elkaar geplaatst worden. Daarnaast zijn deze sets salontafels zowel functioneel als decoratief. Benieuwd of ze ook bij u in het interieur passen? Lees het blog In welk interieur passen houten salontafels? dan goed door. Heeft u verder nog vragen over een set salontafels? Neem dan direct contact op met onze experts.

Neem contact op
@