Filter op:

Potten/Vazen

Potten en vazen bestel je bij AJC Meubelen. AJC kent een divers aanbod potten/vazen. Bekijk hier onze producten.

Toont alle 15 resultaten

Multifunctionele potten en vazen

Potten en vazen zijn erg nuttig, zelfs als je nooit bloemetjes koopt. Als je ooit een bloemetje krijgt is het namelijk zonde om het weg te gooien. De potten en vazen zijn zo leuk, dat het zonde is om de potten en vazen alleen te gebruiken wanneer je een bloementje krijgt. De potten en vazen van AJC zorgen voor extra sfeer. Je hoeft de potten en vazen dus niet alleen te gebruiken om de bloemen in te plaatsen. Potten kunnen ook gebruikt worden om het kleingeld in op te bergen. Je ziet weleens dat mensen kleingeld sparen in potten. Op het eind van het jaar hebben ze dan een leuk extraatje, wanneer al het kleingeld bij elkaar op wordt geteld.

Potten en vazen in verschillende stijlen

Bij andere accessoires zoals manden en schalen/planken speelt rotan materiaal een grote rol, dat is bij potten en vazen niet anders. Veel potten en vazen worden gemaakt van rotan materiaal. Rotan lijkt erg veel op riet, maar is net iets anders. Het is grover dan riet. De overige potten en vazen worden gemaakt van metaal en hout. AJC produceert haar potten en vazen in verschillende stijlen. Naast de industriële stijl, maakt AJC Meubelen potten en vazen in de landelijke-, oosterse- en puur/robuuste stijl.

Veel gestelde vragen:


Wat kost het om de potten of vazen te laten bezorgen?

Het is mogelijk om de schalen/planken af te halen, maar je kunt deze ook laten bezorgen. Het kost je niets wanneer je de potten of vazen zelf op komt halen. Dit is logisch. Mocht je de producten toch liever laten bezorgen dan kost dat je €50,-.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?

Je krijgt een bevestigingsmail nadat je jouw bestelling geplaatst hebt. Dit kan even duren. Controleer je spambox wanneer je geen mail ontvangt.  

@