Set bijzettafels een interieurtrend

Bijzettafels zijn niet alleen handig om kaarsen, boeken, lampjes, andere accessoires of uw voeten op te plaatsen. Bijzettafels kunnen ook gebruikt worden ter decoratie. Dit maakt de bijzettafels erg multifunctioneel. De laatste jaren is er een interieurtrend ontstaan die in de zin van een set bijzettafels. Dit houdt in dat er meerdere bijzettafels zijn die elkaar aanvullen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een set bijzettafels waarbij de twee tafels enkel in grootte variëren;
  • Twee bijzettafels waarbij verschillende materialen gecombineerd worden (bijv. één houten- en één metalen tafel).
Jamie set salontafels

Set bijzettafels: Twee bijzettafels of een salontafel?

Het voordeel van een set bijzettafels, zoals de Jamie of Tripod, is dat u de tafels op verschillende manieren kunt gebruiken. Wellicht kiest u er op het begin voor om de set bestaande uit twee bijzettafels te combineren als één salontafel, terwijl later blijkt dat u de tafels toch liever los van elkaar plaatst en ze gebruikt als twee losse bijzettafels. Misschien koopt u later nog eens een salontafel waardoor de set bijzettafels beter gebruikt kunnen worden als losse bijzettafels. Kortom: er zijn diverse redenen te bedenken waarom het handig is om te kiezen voor een set bijzettafels. Is het voor u nog niet helemaal duidelijk waarin een bijzettafel met een salontafel verschilt? Lees dan gerust het blog Is er een verschil tussen een bijzettafel en een salontafel? door.

 

Jamie set salontafels

Past de set bijzettafels in uw interieur?

De set bijzettafels genaamd Jamie & beschikken bestaan beide uit een relatief grote- en kleine bijzettafel. Daarnaast beschikken ze allebei over mangohouten bladen met een matlak afwerking en een metalen onderstel. Deze tafels zijn daardoor duurzaam, sterk en licht. De set bijzettafels passen uitstekend in zowel klassieke- als industriële interieurs. Bent u benieuwd of dat de Jamie of Tripod set bijzettafels ook bij u in het interieur passen? Lees het blog In welk interieur passen houten salontafels? eens rustig door of neem contact op met een van onze experts.

 

Neem contact op
Tripod set salontafels
@