Filter op:

Spiegels

Spiegels zijn er verschillende maten. Daarnaast kun je jouw spiegel op maat laten maken als jouw ideale afmetingen er niet bij staan. Kijk of jouw spiegel er tussen staat of neem contact op!

Toont alle 5 resultaten

Teak spiegel

AJC Meubelen maakt haar spiegels van teakhout. Dat wel zeggen: het omhulsel is van teak materiaal. De glazen spiegel is tevens ook van uitstekende kwaliteit. Naast de uitstekende kwaliteit van de teakhouten spiegel leveren wij snel. Eveneens kunt u bij ons veilig betalen.

Teakhouten spiegel

Zoals vermeld in de eerste alinea worden de spiegels gemaakt van teakhout. Dit zorgt dan ook voor een mooie teakhouten kleur zoals je kan zien. Naast de teakhouten kleur beschikt AJC Meubelen ook over spiegels met koloniaal gekleurd hout. Deze kleur is veel donkerder dan de teakhouten gekleurde spiegel.

Spiegel online kopen

De spiegels zijn online te koop en kunnen anderzijds ook in de winkel gekocht worden. Wil je de spiegel eerst in het echt bekijken voordat je hem koopt? Aarzel dan niet en bezoek ons in onze vestiging te Wanroij. Wij zijn woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 10:00. In principe kennen de spiegels vaste afmetingen. Zit er een spiegel bij die je erg mooi vindt maar staat jouw gewenste maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op om een op maat gemaakte spiegel te maken. Deze spiegel zullen wij dan met plezier voor u op maat maken.

Veel gestelde vragen:

 

Hoe bestel ik spiegels?

Klik eerst de spiegel aan die je wil bestellen. Ga vervolgens naar de rode knop “In winkelwagen”. Nu kun je het aantal spiegels kiezen. Klik daarna op de button “Doorgaan naar afrekenen”. Op deze pagina moet je nog enkele gegevens achter laten voordat je het betaalproces in kan gaan. Met de button “Bestelling plaatsen” rond je jouw bestelling af. Vanaf dit moment is het afwachten totdat je jezelf kan bewonderen in je gloednieuwe spiegel.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?

Je krijgt een bevestigingsmail nadat je jouw bestelling geplaatst hebt. Dit kan soms even duren. Tip: controleer je spam wanneer er geen mail binnenkomt.

@