Filter op:

Baby-Slaapkamer Collectie

Onze babykamer collectie bestaat uit een aantal sterke, duurzame meubelen, waaronder een ledikant, commode met wandschap, linnenkast en een babybox. Een complete set van mooi afgewerkte  meubelen, welke deels demontabel zijn en daardoor makkelijk te plaatsen. De meubels zijn afgewerkt in een white-wash handbeschilderde finish, waardoor ze zeer geschikt zijn als neutrale inrichting van uw landelijke kinderkamer.

Toont alle 5 resultaten

Baby slaapkamer tips

Het inrichten van een baby slaapkamer is moeilijker dan de meeste mensen denken. Je moet rekening houden met verschillende onderdelen. Het eerste onderwerp waar je rekening mee moet houden heeft betrekking op de vraag: “Wordt het een jongen of een meisje?” Wanneer je niet weet of het een jongen of meisje wordt is het verstandig om geel, oranje of groene kleuren te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de kamer gaat leven, echter kan het de baby ook onrustig maken. Je kunt er daarom voor kiezen om accessoires te kopen in minder felle kleuren. Vandaar dat wij veel witte baby slaapkamer producten in ons assortiment hebben.

Waar moet ik op letten bij de inrichting van een babykamer?

Bij een baby slaapkamer moet je vaak een keuze maken tussen verven of behangen. Dit is nodig voordat de baby slaapkamer ingericht kan worden. Veel mensen denken bij verven of behangen direct aan allerlei printjes en kleuren. Het belangrijkste heeft betrekking op de veiligheid van de baby. Zo is het mogelijk dat er gevaarlijk stoffen in lijm, verf en oplosmiddelen kunnen zitten. Naast dat het schadelijk kan zijn voor de baby ben je als zwangere moeder natuurlijk ook kwetsbaar. Zorg voor een goede ventilatie en maak gebruik van veilige producten.

Leuke ideeën voor een babykamer

In de bovenste alinea is er al benoemd waarom de baby slaapkamer collectie van AJC Meubelen bestaat uit witte meubels. Een wandrek is altijd fijn om allerlei spullen in op te bergen. Ook hebben wij een kastje met een speels karakter. Dit komt door de 6 lades die erin zitten. De baby box is eveneens een erg geschikt toevoeging aan je babykamer. Het babyledikant is een andere optie voor de baby box. De meubels zijn afgewerkt in white-wash handbeschilderde finish, hierdoor zijn ze zeer geschikt als neutrale inrichting voor uw baby slaapkamer.

@