Filter op:

TVmeubels

Vandaag de dag heeft een TV-meubel zowel een functionele als decoratieve functie. TV-meubelen zijn er dan ook in vele soorten en maten zodat er voor iedere stijl een passend meubel te vinden is. Ook bij AJC Meubelen vindt u een uiteenlopend assortiment TV-meubelen. Benieuwd? Bekijk dan snel de TV-meubelen in onze webshop of bezoek onze winkel.

Resultaat 1–16 van de 45 resultaten wordt getoond

Waar moet u op letten bij het kopen van een TV-meubel?

Een TV-meubel is een van de belangrijkste meubels in een woonkamer. Een TV-meubel moet dan ook perfect passen bij uw interieur. Daarnaast moet een TV-meubel ook praktisch zijn zodat u indien nodig al uw apparatuur en kabels ook kunt opbergen in het meubel. Vergeet bij het uitzoeken van een TV-meubel niet om rekening te houden met een eventuele verwarming, plint en gordijnen.

Kies een TV-meubel niet uit op basis van de afmetingen van uw huidige TV

Wanneer u een TV-meubel gaat komen moet u zich niet volledig laten leiden door de afmetingen van uw TV. Natuurlijk moet uw TV wel op het meubel passen maar de kans is groot dat u op termijn een nieuwe TV gaat kopen. Ook dan is het belangrijk dat uw TV nog op het meubel past houdt daar daarom rekening mee tijdens het kopen van een TV-meubel.

Verschillende stijlen TV-meubelen

In het assortiment van AJC Meubelen vindt u verschillende stijlen terug. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke stijl, industriële look of een retro model. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruim kleurenpalet.

TV-meubel op maat

Vindt u in onze webshop of winkel niet precies wat u zoekt dan is een TV-meubel op maat misschien een goede oplossing.  AJC Meubelen is gespecialiseerd in maatwerk meubelen. Wilt u uw TV-meubel dieper, hoger of lager of heeft u een eigen design voor ogen, dan bent u bij AJC Meubelen aan het juiste adres. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een TV-meubel op maat.

Contact

@