Filter op:

Manden

Rotan manden koop je bij AJC Meubelen. Van kattenmanden tot manden in de vorm van een dienblad. Het assortiment met betrekking tot manden bekijk je hier.

Toont alle 12 resultaten

Rotan manden

Rotan manden zijn bij AJC verkrijgbaar in allerlei varianten. Van kattenmanden tot stokbroodmanden. Rotan is een grover rietsoort. Het is een materiaal dat komt van de rotanpalm. Het komt voor als een erg lange liaan. Het groeit in tropische regenwouden. Er zijn verschillende soorten rotan. Rotan wordt ook wel stoelenriet genoemd. In principe is deze formulering niet helemaal juist, omdat het dus géén riet is. In de volksmond wordt de naam riet regelmatig gebruikt, vandaar dat wij dit ook weleens overnemen.

Gevlochten mand

Rotan materiaal wordt gevlochten en gebonden. Dit geeft een herkenbaar uiterlijk mee aan de manden. Ook de aanhangsels van de manden zijn van rotan. De gevlochten manden kunnen het best schoongemaakt worden met een lauw sopje en een zachte borstel. Het toevoegen van zout is geen overbodige luxe. Dit zorgt ervoor dat de meubelen minder snel uitdrogen. Het is niet verstandig om de rotan manden buiten te laten staan. Rotan manden kunnen namelijk niet lang in nattigheid staan.

Goedkope rieten manden

Hier heb je het al. De term rieten manden wordt gebruikt in plaats van rotan manden. Schrik niet, we bedoelen hier de rotan manden mee! AJC Meubelen biedt rotan manden aan tegen prijzen van €8,99 tot €39,95. Deze verschillen hebben te maken met de verschillende groottes.

Grote manden

Zoals net al benoemd worden de rotan manden in verschillende groottes gemaakt. Bij AJC kan je terecht voor kleine mandjes, echter beschikken wij ook over grote manden. Zo is de rotan kattenmand een relatief grote mand. Deze mand is 50 x 30 x 20 centimeter groot.

Veel gestelde vragen:


Hoeveel kost het om de manden te laten bezorgen?

Het is mogelijk om de manden af te halen, maar je kunt deze eveneens laten bezorgen. Afhalen is gratis. Mocht u de manden toch liever laten bezorgen dan kost dat je €50,-.

@