Filter op:

Samudra Collectie

De Samudra collectie heeft een leuk eigenzinnig karakter. Dit heeft te maken met de combinatie van stoer staal met oud hout van vroegere vissersboten. Dit zorgt voor een moderne- en tevens industriële stijl.

Toont alle 11 resultaten

Salontafel

De salontafel is een van de product dat tot de Samudra collectie behoort. De salontafel is eveneens uitermate geschikt voor in een industrieel of stoer modern interieur. Naast de functionaliteit is deze tafel een echte blikvanger binnen uw interieur. De Samudra salontafel is zowel vierkant als langwerpig verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar meubels voor in een compleet ander interieur? Kijk dan eens naar de Old Black collectie. Deze meubels passen in tegenstelling tot de Samudra collectie juist uitstekend in een landelijk, vintage of retro interieur.

Boekenrek

Bent u een liefhebber van boeken lezen en tevens op zoek naar een boekenrek voor in een industrieel- of modern interieur? Dan bent u wellicht op zoek naar de Samudra collectie van AJC Meubelen. Het boekenrek is namelijk een van de producten die behoort tot de Samudra collectie. U kunt uw boeken zelfs in een opbergrek plaatsen. Dit betekent dat er meerdere varianten van het Samudra boekenrek beschikbaar zijn:
– Boekenrek Samudra smal
– Boekenrek Samudra groot
– Opbergrek Samudra met deur
– Opbergrek Samudra met lades

TV dressoir

Naast de bovenstaande meubels kent de Samudra nog een prachtig meubelstuk: het TV dressoir. Het TV dressoir is ook beschikbaar in twee varianten. Zo is er een Samdura TV dressoir met 2 lades, terwijl het andere TV dressoir over 3 lades beschikt. Dit dressoir is niet hoger of breder dan het dressoir met 2 lades, het is echter wel 40 cm langer. Hierdoor verschilt het logischerwijs ook in prijs. Ben jij toch op zoek naar een ander TV dressoir? Bekijk hier de overige TV meubels.

Veelgestelde vragen:

Wat kost het om de meubels uit de Samudra collectie te laten bezorgen?

Allereerst kunt u er voor kiezen om de meubels af te halen. Dit kost natuurlijk niets. Mocht u de meubels willen laten bezorgen dan kost dat €50,-. Vervolgens kunt u eindeloos genieten van de prachtige ouderwetse uitstraling van de Samudra meubels.

@