Filter op:

Cubic Collectie

De Cubic Collectie bestaat uit een collectie strakke moderne meubelen, waaronder verschillende kasten, dressoirs en tafels. Deze meubels zijn strak afgewerkt in een gespoten RAL9010 kleur en passen perfect in een modern interieur.

Toont alle 11 resultaten

Modern interieur

Ben jij op zoek naar een modern interieur? De Cubic collectie biedt uitkomst! Deze collectie kent een wit gespoten collectie met een modern karakter. Het is tevens ook mogelijk om enkele Cubic producten zwart te laten bespuiten. Zo is het onder andere mogelijk om de boekenkast en de salontafel zwart te laten spuiten. Neem contact op met AJC Meubelen als je geïnteresseerd bent in de zwart gespoten collectie van Cubic.

Moderne inrichting

Naast de witte kleur zijn er andere facetten die zorgen voor de moderne inrichting van de kast. De ingelegde grepen en de brede stijlen zorgen verder voor een moderne inrichting. Plaats deze moderne meubels op een gladde, effen vloer voor een optimale moderne uitstraling.

TV meubel wit

Naast kasten en tafels is het mogelijk om een Cubic TV meubel te bestellen. Er is veel vraag naar wit TV meubilair. Het witte TV-dressoir van Cubic is tevens beschikbaar in zwart. Mocht je toch liever een zwart dressoir willen hebben. Het witte TV meubel is ook in andere maten leverbaar dan in de originele afmeting (160 x 45 x 50 cm).

Veel gestelde vragen:


Hoe bestel ik het witte TV meubel of een ander wit meubel uit de Cubic collectie?

Klik het juiste Cubic meubel aan. Ga naar winkelwagen via de rode button. Nu kun je het aantal selecteren mocht je meerder meubels willen bestellen. Klik vervolgens op “Doorgaan naar afrekenen”. Op deze pagina dien je enkele gegevens in te voeren zodat je door kan gaan met het betaalproces. Met de button “Bestelling plaatsen” rond je jouw bestelling af. Nog even wachten en het moderne Cubic meubel is ook in jouw huis te bewonderen! Geniet ervan.

Ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?

Ja, wanneer je een bestelling geplaatst hebt ontvang je een bevestiging van AJC Meubelen.

@