Filter op:

Bari Collectie

Teak woonprogramma Bari is een eigentijds woonprogramma en herkenbaar aan het gebruik van gerecycled teak in combinatie met een metalen frame. Deze twee elementen komen bij alle meubels uit dit programma steeds weer terug. Het programma bestaat onder andere uit kasten, dressoirs, tafels en TV meubels.

Toont alle 10 resultaten

Teak woonprogramma Bari

Het teak De Bari collectie kent gerecycled hout in combinatie met een metalen frame. Deze elementen zijn duidelijk zichtbaar in de Bari producten. De Bari collectie bestaat uit moderne industriële meubelen van duurzaam gerecycled teak, welke de meubels een warme uitstraling geeft. Hierdoor passen ze ook prima in een landelijk interieur. De onderstellen van blank metaal geven de meubels juist een industrieel en stoer karakter. Met de Bari collectie wordt er tevens ingespeeld op de trends in de woonbranche!

Bari opbergkast met open vakken

Naast de “gewone” Bari opbergkast kent de Bari collectie een opbergkast met open vakken. Deze bijzondere opbergkast is tevens erg functioneel. Je kunt er gemakkelijk spullen in kwijt. Naast de opslag zorgt het voor sfeer in je kamer!

Meerdere collecties

Naast de Bari Collectie beschikken wij over andere meubel collecties die vergelijkbaar zijn met deze collectie. Benieuwd naar deze collecties? Bekijk deze vergelijkbare collecties door op een van onderstaande links te klikken:

Cubic collectie
Louvre collectie
Old black collectie
Rustic collectie

Veelgestelde vragen:

Op welke dagen zijn jullie geopend?

AJC Meubelen is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op woensdag en donderdag zijn wij geopend tussen 10.00 en 18.00. Op vrijdag van 10.00 tot 21.00. Op zaterdag gaan wij eveneens om 10.00 open, echter sluiten wij dan al om 17.00. Daarnaast zijn wij op koopzondagen geopend tussen 12.00 en 17.00. Gelukkig is onze site nooit gesloten. Hierdoor kun je onze Bari collectie altijd bekijken. Ook als wij gesloten zijn!

Wat zijn de verzendkosten?

Het is zowel mogelijk om de Bari meubels af te halen als deze te laten bezorgen. Mocht je ze graag laten bezorgen dan kost dat je €50,- extra.

Ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?

Ja, wanneer je een bestelling geplaatst hebt ontvang je een bevestiging.

@