Houten ronde salontafels in een industrieel interieur

De salontafel industrieel rond is een meubel dat tegenwoordig niet enkel meer als functioneel gezien wordt, het is namelijk veel meer dan dat. Als decoratie kan het zelfs de eyecatcher van uw woonkamer worden. Salontafels zijn er in veel verschillende vormen en maten en passen niet allemaal in hetzelfde interieur. Steeds vaker wordt er gekozen voor twee kleine bijzettafels die samen één grote salontafel vormen. De set salontafels Jamie & Tripod zijn hier mooie voorbeelden van. Beide sets bestaan uit twee ronde salontafels die uitstekend passen in een industrieel interieur vanwege het metalen frame. In het blog De voordelen van een houten bijzettafel met metalen frame vindt u meerdere voordelen van houten tafels met een metalen frame.

Jamie set salontafels

Ronde industriële salontafel is duurzaam, sterk en licht

Het hebben van twee losse bijzettafels, zoals de Jamie of Tripod, maakt het mogelijk om de tafels in diverse posities op te stellen. Zo kan er gekozen worden om de twee losse tafels als één grote salontafel op te stellen. Ook kunt u ervoor kiezen om de set ronde industriële salontafels los van elkaar te trekken en deze dan ook niet bij elkaar te plaatsen in de woonkamer. Hierdoor kunnen er twee bijzettafels geplaatst worden (elk bij een ander meubelstuk) in de woonkamer. Valt uw keuze op de Tripod of de Jamie? Dan zullen uw ronde industriële salontafels beschikken over bladen van massief mangohout met een matlak afwerking en een metalen onderstel. Dit maakt de tafels zowel duurzaam, sterk en licht.

Salontafel industrieel rond onderhouden

Beschikt u al over houten salontafels of bent u benieuwd naar hoe u de industriële ronde houten salontafel het beste kunt onderhouden als u de deze tafels binnenkort in bezit heeft? Onze blogs 5 tips voor het onderhouden van een houten blad Is uw tafel vies & Vervelende vlekken verwijderen van een houten tafel bieden uitgebreide antwoorden op deze vraag. Heeft u verder nog vragen over industriële ronde salontafels? Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op
@