Filter op:

Rustic Collectie

Hieronder vind je de puur/robuuste meubels die tot de Rustic collectie behoren. Het eigenzinnig karakter van de Rustic collectie is terug te vinden in ieder meubelstuk van deze collectie.

Toont alle 9 resultaten

Unieke collectie

Bij de Rustic collectie valt het op dat de handvaten bij ieder product op dezelfde manier terugkomen. Lades kennen een horizontaal handvat, terwijl de grotere ruimtes binnen de meubels een verticaal handvat hebben. De kleuren van de handvaten sluiten mooi aan op de teakhouten kleur die gehanteerd wordt bij de producten behorend tot deze collectie. Het materiaal teakhout wordt ook gebruikt in veel andere producten die AJC verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan:
Eetkamerstoelen
Tv meubels
Robust Iron collectie

Meidenkast

De meidenkast is een opvallend meubelstuk dat vaak ‘verkeerd’ gebruikt wordt. De meidenkast wordt namelijk vaak verward met een kledingkast voor een meisje. Natuurlijk kan de kast deze functie vervullen, echter kent de meidenkast een andere geschiedenis. Vroeger was een meidenkast bedoeld voor het opbergen van het linnengoed dat meiden gebruikten in het huishouden van een rijk gezin. De meidenkast diende dus als opbergplaats voor beddengoed, tafellakens en servetten.

Een meidenkast is te herkennen aan een vaste structuur. Boven bevinden zich de lades, terwijl er aan de onderkant deuren zijn waarachter het linnengoed verborgen kan worden. De meidenkast is vergeleken met een kast erg klein. Dit geldt ook voor de Rustic meidenkast met een hoogte van 150 cm. De kast is 110 cm breed en beschikt over een diepte van 45 cm. Vind je een dressoir te klein en een kast te groot? Kijk dan eens goed naar de meidenkast.

Veelgestelde vragen:


Hoe bestel ik Rustic meubilair?

Begin met het selecteren van het desbetreffende meubelstuk dat je wil bestellen. Vervolgens klik je op de rode knop “In winkelwagen”. Kies het aantal producten dat je nodig hebt. Wanneer je klaar bent met winkelen kun je op de button “Doorgaan naar afrekenen” klikken. Op deze pagina moeten er nog enkele gegevens achter gelaten worden voordat je het betaalproces ingaat. Met de laatste stap rond je de bestelling af. Om deze stap te voltooien dien je op de button  “Bestelling plaatsen” te klikken. Nu is het wachten op je nieuwe Rustic meubilair.

@