Filter op:

Robust Iron Collectie

Robuuste collectie gemaakt van vergrijsd recycled ding-klik teak met ijzeren profielpoten. De combinatie van het vergrijsde teakhout met het robuuste ijzer zorgt voor een industriële twist, welke helemaal van deze tijd is. Maatwerk ook mogelijk!

Toont alle 4 resultaten

TV dressoir en tafels

De Robust Iron collectie kent 4 diverse meubels. Deze collectie kent naast dressoirs ook tafels. Om precies te zijn: een eettafel en een salontafel. De collectie kent een bepaalde stijl die in alle vier de producten is verwerkt. De poten zijn van metaalkleur, terwijl het grote overige gedeelte een teakhouten kleur kent. Deze combinatie sluit perfect aan op de tijd waar we in leven. AJC Meubelen biedt de mogelijkheid om meubilair uit deze collectie in andere kleuren aan te bieden. Ook kunnen de meubels op maat geleverd worden. Interesse? Neem vandaag nog contact op.

 Combineren Robust Iron

Het stoere en robuuste uiterlijk van de Robust Iron collectie zorgt voor een industriële stijl. De meubels uit deze collectie zijn uitstekend te combineren met een landelijk ofwel modern interieur. Het materiaal is gemaakt van gerecycled teakhout (met FSC keurmerk). Dit hout is veel harder en duurzamer dan nieuw teakhout. De dressoirs zijn door de maatvoering en uitstraling perfect geschikt om de nodige apparatuur in op te bergen. Tip: op de tafels kun je een voorwerp plaatsen in dezelfde kleur als de poten, hierdoor komt deze metaalkleur vaker terug.

Teakhout onderhouden

Bij het onderhoud van teakhout kun je ervoor kiezen om de bruine kleur te behouden of om het hout te laten vergrijzen. Teakhout vergrijst in de loop van de tijd. Het natuurlijke vergrijzingsproces duurt circa 4 jaar, al zijn er trucs om het hout sneller te laten vergrijzen. Zo kun je bijvoorbeeld vergrijzingsmiddel gebruiken. Mocht je ervoor kiezen om de bruine teakkleur te behouden, dan moet je het teakhout wel onderhouden. In principe moet het hout dan een keer per half jaar behandeld worden. Hiervoor kun je tuinmeubel- of teakolie gebruiken.

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de verzendkosten?

Het is zowel mogelijk om de Robust Iron meubels af te halen als deze te laten bezorgen. Mocht je ze graag laten bezorgen dan kost dat je €50,- extra.

@