Filter op:

Salontafels /kisten

Bij een salontafel denkt iedereen vaak aan een laag houten tafeltje. Vandaag de dag ziet u niet meer alleen dit type salontafel maar ook salontafels in de vorm van bijvoorbeeld een bowl of kist. Ook bij AJC Meubelen vindt u salontafels in de vorm van een bowl of kist terug. Bekijk hieronder het volledige assortiment salontafels en kisten.

Resultaat 1–16 van de 55 resultaten wordt getoond

Stijlen salontafels

Salontafels zijn er in veel verschillende stijlen. AJC Meubelen heeft alle salontafels onderverdeeld in vijf verschillende stijlen namelijk:

De industriële salontafels en kisten zijn wat stoerder. De poten van de tafels zijn veelal van metaal en de salontafels en kisten ogen vaak ook wat ruwer. Binnen de moderne salontafels en kasten zien wat meer apartere tafels en kisten denk hierbij aan een bowlvormige salontafel of een lage ronde driepoot salontafel.

Alle verschillende stijlen vindt u terug in onze webshop en in onze winkel.

Kleur en materiaal

Naast de stijl zijn ook de kleur en het materiaal erg bepalend voor een salontafel. Bij AJC Meubelen heeft u zowel qua kleur als materiaal een ruim aanbod.  Zo kunt u kiezen voor sloophout, teak en metaal maar heeft u ook de keuze uit kleuren als wit, zwart en koloniaal.

Volledige woonprogramma’s

Wilt u meubelen van een zelfde lijn of collectie? Bekijk dan eens onze woonprogramma’s. Ieder woonprogramma heeft een ruim aanbod producten in dezelfde stijl. Door voor meubels uit een woonprogramma te kiezen oogt een interieur vaak wat rustiger en meer als eenheid. De woonprogramma’s die u momenteel bij AJC Meubelen vindt zijn:

Heeft u een collectie op het oog maar is de salontafel binnen deze collectie net te groot, te hoog of te smal? Geen probleem, wij maken de producten speciaal voor u op maat. Wilt u meer informatie over maatwerk meubelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

@