White-wash buffetkast met stijl

Een white wash buffetkast moet passen bij de stijl van je (eet)kamer. Heb je een moderne kamer? Kies dan voor een stijlvolle buffetkast wit met strakke hoeken. Ben je juist op zoek naar een wat klassieker model, kijk dan eens naar de vitrinekasten met glazen afwerking daarin. Welk type kast je ook kiest, white-wash buffetkasten en vitrinekasten zijn doorgaans wat groter van formaat en nemen aardig wat ruimte in beslag. Het is dan ook aan te bevelen om een buffetkast tegen een lange muur te plaatsen om deze mooi uit te laten komen in de eetkamer. White wash buffetkasten en white-wash vitrinekasten zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er witte buffetkasten met glas, met lades, met schuifdeuren, deurtjes en nog vele andere varianten. Wat voor white wash kast je ook zoekt, bij AJ Meubelen heb je keuze uit een ruim assortiment.

Bekijk buffetkast

Buffetkast wit met handige opbergruimte

Een buffetkast in de kleur wit of white-wash is niet alleen een stijlvol meubelstuk, maar geeft je ook nog eens handige ruimte voor het opbergen van spullen. In een white wash buffetkast of white-wash vitrinekast kun je al je eetgerei zoals servetten, kandelaars, wijnglazen, bestek en servies eenvoudig opbergen. Bovendien kun je, indien je kiest voor een buffetkast met glas, je mooiste serviesstukken ook nog eens prominent onder de aandacht brengen door ze in het zicht te plaatsen. AJC Meubelen biedt een ruim assortiment buffetkasten en vitrinekasten, waaronder:

  • Landelijke buffetkast met lades en geslepen glas
  • Grutterskast met landelijk interieur
  • Buffetkast wit met nostalgisch landelijk karakter
  • Vitrinekast met schuifdeuren en lades
  • Vitrinekast met ruitjes, compact model

Bestel een white-wash buffetkast of vitrinekast

Wil je een buffetkast wit kopen? In de webshop van AJC Meubelen vind je de mooiste white-wash vitrinekasten en buffetkasten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Klik rustig eens door ons uitgebreide assortiment heen en bestel vandaag nog je white wash buffetkast of vitrinekast naar keuze. Vrijwel alle kasten zijn direct leverbaar en worden snel bij je thuis afgeleverd. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Waar je persoonlijke voorkeur ook naar uit gaat, bij AJC Meubelen kunnen we je zeker helpen met ons ruime aanbod white-wash buffetkasten.

Bestel buffetkast
@