Filter op:

Kandelaars/Windlichten

Kandelaars en windlichten zijn ideale kaarshouders. Tevens dienen ze ook vaak ter decoratie voor in je huis. Windlichten kun je ook buiten plaatsen om buiten meer sfeer te creëren.

Toont alle 5 resultaten

Kandelaars

Kandelaars worden vaak gebruikt als eyecatcher in huis. Een kandelaar is een houder van één of meerdere kaarsen. Naast het feit dat het voor verlichting zorgt wordt het vooral gebruikt in de vorm van decoratie. Kandelaars worden nog heel af en toe gebruikt voor rituelen. Zo staat een zevenarmige kandelaar bijvoorbeeld symbool voor het oude Hebreeuwse volk en het Jodendom. Om deze reden zie je kandelaars dan ook vaak terugkomen in kerken.

Windlichten

Windlichten dienen net als kandelaars voornamelijk als decoratie. Een windlicht heeft dezelfde functie als een kandelaar: de houder van een kaars. Een windlicht kent vaak een glazen omhulsel. Een windlicht die gevuld moet worden met olie gaat niet zomaar uit, zelfs niet bij slecht weer.

Windlicht buiten

Een windlicht kan ook buiten geplaatst worden. Doordat de windlichten volledig gesloten zijn kan de wind de kaars niet uit waaien. Kandelaars zijn daarentegen niet gemaakt voor buiten. Mocht je een windlicht of kandelaar willen kopen, denk dan goed na of je de kaarsen buiten of binnen wil plaatsen. Windlichten of kandelaars koop je bij AJC Meubelen.

Woonaccessoires

Naast windlichten en kandelaars heeft AJC Meubelen een groot aanbod woonaccessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kransen, spiegels en overige verlichting. De overige verlichting is minder geschikt voor decoratie. Dit zijn voornamelijk lampen die wel écht dienen als verlichting. Op zoek naar meubelen of accessoires? Breng dan een bezoek aan AJC Meubelen!

Veel gestelde vragen:


Wat kost het om de kandelaars of windlichten te laten bezorgen?

Je kunt ervoor kiezen om de kandelaars of windlichten af te halen. De andere optie heeft betrekking op het laten bezorgen. Het kost je €50,- als je de kandelaars of windlichten laat bezorgen. Het kost je natuurlijk niets wanneer je de kandelaars of windlichten zelf op komt halen. Bijkomend voordeel is dat je ze ook in het echt kunt zien voordat je ze koopt. Aan jou de keuze!

@