Wanneer kiest u voor een ronde bijzettafel?

De ronde houten bijzettafel wordt tegenwoordig naast functioneel ook veelal gebruikt als eyecatcher van de woonkamer. Het is in dan ook onpraktisch en ongezellig om geen bijzettafel te plaatsen in de woonkamer. Veel mensen zijn zich er vaak niet van bewust dat een bijzettafel meerdere mogelijkheden biedt. Echter past een houten ronde bijzettafel niet in ieder interieur. Wanneer u van plan bent om een nieuwe houten ronde bijzettafel te kopen dan is het van groot belang dat er eerst gekeken wordt naar de volgende vragen:

  • Hoe wil ik de houten ronde bijzettafel gaan gebruiken?
  • Kies ik voor een lichte of donkere houtkleur voor de ronde salontafel?
  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar om de tafels te plaatsen?
Jamie set salontafels

Set bijzettafels rond hout

Bent u op zoek naar een bijzettafel die u multifunctioneel wilt gaan gebruiken en bent u voorstander van een iets lichtere houtkleur? Dan is de kans aanwezig dat de set ronde houten bijzettafels genaamd Jamie of Tripod iets voor u is. Beide setjes bijzettafels bestaan uit een kleine- en een grote bijzettafel. De bladen zijn gemaakt van massief mangohout met een matlak afwerking en een metalen frame. U kunt ervoor kiezen om beide bijzettafels samen te voegen tot een grote salontafel, maar u kunt ze ook los van elkaar gebruiken. Dit maakt de set houten ronde bijzettafels multifunctioneel. Doordat het mogelijk is om de set ronde houten bijzettafels los van elkaar te plaatsen, kunnen ze ook gemakkelijker geplaatst worden in interieurs met minder ruimte.

Jamie set salontafels

Aanbieding set ronde houten bijzettafels

Bent u alvast nieuwsgierig naar hoe u de bijzettafel rond hout het beste kunt onderhouden? Lees dan eens de blogs 5 tips voor het onderhouden van een houten blad Is uw tafel vies & Vervelende vlekken verwijderen van een houten tafel door. Beide blogs geven veel informatie over het onderhoud van de houten ronde bijzettafels.

Kiest u nu voor de Jamie of de Tripod bijzettafel? Dan krijgt u een flinke korting op de set. Waar de set houten ronde bijzettafels normaal gesproken €239,- kost, daar is de set momenteel afgeprijsd naar €199,-. Wees snel en profiteer vandaag nog van de aanbieding. Mocht u verder nog vragen hebben omtrent het aanschaffen van bijzettafels? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Neem contact op
Tripod set salontafels
@