Filter op:

Open / TV /Boekenkasten

Een tv meubel of boekenkast moet natuurlijk passen binnen het volledige interieur. Bij AJC Meubelen vindt u daarom een ruim assortiment open kasten, boekenkasten en tv meubelen in veel verschillende stijlen, kleuren en formaten.

Resultaat 1–16 van de 29 resultaten wordt getoond

Boekenkast kopen

Industrieel, robuust, landelijk of toch een trendy boekenkast? Boekenkasten zijn er in vele soorten en maten. Wilt u een boekenkast kopen dan is het slim om van te voren te bedenken aan welke eisen de boekenkast moet voldoen. Naast de verschillende stijlen zijn boekenkasten ook in veel verschillende kleurvarianten te koop. Wat dacht u van een white-wash boekenkast of een koloniale boekenkast. Wist u dat wij zelf boekenkasten als deurombouw in ons assortiment hebben? Het volledige assortiment boekenkasten vindt u op onze website of in onze winkel.

TV-meubel kopen

Een tv meubel kopen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zo moet een tv meubel passen bij de rest van uw interieur en mag deze niet te groot of te klein zijn. Bij AJC Meubelen vindt u een ruim aanbod tv meubelen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een trendy tv meubel, koloniaal tv meubel of een white wash tv meubel? Heeft u een tv meubel op het oog maar is deze net iets te breed? Wij passen het meubel voor u aan zodat het perfect in de ruimte past.

Open kast

Open kasten, open opbergrekken of open roomdividers al deze producten vindt u terug in het assortiment van AJC Meubelen. De open kasten zijn in veel verschillende stijlen beschikbaar, namelijk:

 AJC Meubelen

Wanneer u op zoek bent naar een open kast, tv meubel of boekenkast dan bent u bij AJC Meubelen aan het juiste adres. Ook voor andere meubelen zoals tuinmeubelen, tafels en stoelen kunt u bij AJC Meubelen terecht. Alle producten worden door AJC Meubelen zelf geïmporteerd en zijn van een uitstekende kwaliteit.

Bekijk het volledige assortiment van AJC Meubelen

@