Filter op:

Bijzettafels

Een bijzettafel is bijna een onmisbaar meubelstuk. Gemakkelijk een boek neerleggen, uw kopje of glas neerzetten of de afstandsbediening. Een bijzettafel is een handige aanvulling op uw interieur. Bijzettafels zijn er in basismaterialen en in wat meer bijzondere uitvoeringen, hierdoor vindt u gemakkelijk een bijzettafel die matcht bij uw interieur.

Resultaat 1–16 van de 26 resultaten wordt getoond

Praktisch of decoratief

Een bijzettafel kunt u zowel praktisch als decoratief inzetten. Wilt een tafel waarop u gemakkelijk een glas water kunt zetten tijdens het tv kijken of bent u op zoek naar een echte eyecather voor in uw slaapkamer? In beide gevallen bent u bij AJC Meubelen aan het juiste adres. Op basis van uw eisen en wensen gaan wij samen met u op zoek naar de perfecte bijzettafel.

Bijzettafel mooi houden en  onderhouden

Het mooi houden en onderhouden van een bijzettafel is onder andere afhankelijk van het materiaal wat u kiest. Zo zijn metalen gelakte tafels vaak wat gevoeliger voor krassen en dient een bijzettafel van massief hout vaak enkele keren per jaar behandeld te worden met meubelolie. Wilt u liever niet met meubelolie aan de slag of vindt u krassen vervelend, houd hier dan rekening mee bij het kiezen van het materiaal.

Houten bijzettafel

In het assortiment van AJC Meubelen vindt u zowel metalen als houten bijzettafels. Deze tafels zijn er in veel verschillende formaten, stijlen en kleuren. Zo kunt u kiezen voor teakhout, gerecycled sloophout of old black beschilderd. De metalen tafels zijn er in metaalkleur, gespoten wit en gespoten zwart.

Formaten bijzettafels

Rond, vierkant, hoog, laag, strak of elegant, bijzettafels zijn er in veel verschillende formatien en stijlen. Bij AJC Meubelen heeft u de keuze uit een viertal stijlen wanneer u op zoek bent naar een bijzettafel:

De stijl bepaalt veelal ook de vorm en het formaat van de bijzettafel. Zo hebben landelijke bijzettafels vaak een wat rondere vorm en zijn ze van hout gemaakt. De industriële tafels hebben veelal metalen poten en zijn vaak van wat ruwere materialen gemaakt.

@