Filter op:

Dichte / Kleding / Opbergkasten

Gemakkelijk spullen opbergen? Een ruime opbergkast, kledingkast of dichte kast biedt dan de uitkomst. Opbergkasten, kledingkasten en dichte kasten zijn er in veel verschillende materialen, kleuren, formaten en stijlen. Het keuzemenu helpt u bij het selecteren van de juiste kast.

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond

Dichte kast

Een dichte kast is bij uitstek geschikt voor het opslaan van spullen. Voordat u een dichte kast gaat kopen is het goed om vooraf te bepalen welke spullen u op wilt slaan in de kast. Natuurlijk kunt u ook een dichte kast als eyecatcher in een ruimte plaatsen. Dichte kasten zijn in verschillende materialen beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit teakhout, sloophout of metaal. Ook qua kleur en stijl is er volop keuze wanneer u een dichte kast wilt kopen.

Kledingkast bestellen

Kledingkasten zijn er in veel verschillende varianten. Voordat u een kledingkast aan gaat schaffen is het daarom goed om eerst te bepalen of u alleen een hang gedeelte wilt in uw kast, alleen een leg gedeelte of zowel een hang en leg gedeelte. Ook is het goed om na te denken over wat voor kleur en stijl kledingkast u zoekt. Nadat u dit heeft bepaald is het makkelijker om een kledingkast te bestellen.

Opbergkast kopen

Wanneer u op zoek bent naar een opbergkast heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Opbergkasten zijn er namelijk in veel verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen. In het assortiment van AJC Meubelen vindt u verschillende stijlen opbergkasten zoals industrieel, landelijk of modern. Ook qua kleur is er volop op keus, zo kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

Kast op maat

Zit de dichte kast, opbergkast of kledingkast die u voor ogen heeft er niet bij? Of heeft u een eigen design voor ogen? Neem dan contact met ons op. AJC Meubelen is gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubelen. Ook wanneer u een mooie kast gezien maar deze toch net iets lager of breder moet worden helpen wij u graag verder.

Neem contact vrijblijvend contact op

@