De juiste houten bijzettafel kiezen

Bent u op zoek naar een houten bijzettafel, maar vindt u het lastig om te bepalen wat u exact wil? Dan bent u zeker niet de enige! Tegenwoordig is het aanbod houten bijzettafels zo groot dat het vrijwel onmogelijk is om alle modellen in ogenschouw te nemen. Bij uw zoektocht vallen er veel modellen af als u een antwoord op de volgende vragen geformuleerd heeft:

  • Wil ik een langwerpige-, vierkante-, of ronde bijzettafel?
  • Geef ik de voorkeur aan een licht- of donkere kleur hout?
  • Waar in de (woon)kamer ga ik de houten bijzettafel plaatsen?
  • Hoe wil ik de tafel gaan gebruiken?

 

Jamie set salontafels

Kies voor zekerheid in de vorm van een set houten bijzettafels

Wanneer u alle vragen beantwoord heeft kunt u veel gerichter gaan zoeken. Vindt u het lastig om te bepalen wat voor vorm de bijzettafel moet hebben zodat de tafel het best in uw interieur past? Het blog Kiezen tussen een vierkante-, langwerpige of ronde salontafel helpt u hier verder mee op weg. Wanneer u het lastig vindt om een eenduidig antwoord te formuleren op de overige vragen dan kan het aantrekkelijk te zijn om voor iets meer zekerheid te kiezen in de vorm van een set houten bijzettafels. Een set bijzettafels biedt als voordeel dat het multifunctioneel ingezet kan worden. Zo kunt u de set zowel gebruiken als twee losse bijzettafels, echter kunt u er ook voor kiezen om beide bijzettafels samen te voegen tot één salontafel. Zo kunt u ook ná aankoop van de houten bijzettafel nog alle kanten op.

Jamie set salontafels

Houten bijzettafels die enkel variëren in grootte

Bij de keuze voor een set houten bijzettafels kunt u twee kanten op:

  • Een set dezelfde bijzettafels waarbij de twee tafels enkel in grootte variëren (bijv. een lage- en een hoge bijzettafel)
  • Twee bijzettafels waarbij verschillende materialen gecombineerd worden (bijv. één houten- en één leren tafel).

Kiest u voor de eerste optie? Dan is de kans aanwezig dat de Jamie of Tripod een van de setjes is waar u naar op zoek bent. Deze setjes passen uitstekend in een klassiek- en industrieel interieur. Staat uw interieur er niet bij en bent u benieuwd of dat deze setjes houten bijzettafels ook bij u in het interieur passen? Lees het blog In welk interieur passen houten salontafels? dan goed door. Heeft u na lezen van dit blog nog steeds twijfels over de set bijzettafels? Neem dan contact op en wij helpen u verder.

Neem contact op
Tripod set salontafels
@