Filter op:

Eetkamertafels

Een kleine eettafel, een ronde eetkamertafel of een design eetkamertafel. De keuze is enorm wanneer u een eettafel wilt kopen. In onze webshop vindt u dan ook een ruim aanbod eetkamertafels. Staat de tafel die u zoekt er niet tussen, neem dan even contact met ons op. Samen gaan we dan op zoek naar de perfecte eettafel.

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Vierkant, langwerpig of een ronde eetkamertafel?

Gaat u een eetkamertafel kopen, dan heeft u de keuze uit een divers aanbod vormen. Iedere vorm heeft zo zijn eigen voor en nadelen.

Ronde eetkamertafel

Voordelen van een ronde eetkamertafel zijn:

  • Door de ronde vorm is de setting aan tafel minder formeel
  • Iedereen aan tafel kan eenvoudig bij de spullen op tafel

Een ronde eetkamertafel leent zich bij uitstek voor gezellige (spelletjes)avonden.

Langwerpige/rechthoekige eetkamertafel

Een langwerpige eettafel of leestafel biedt wat meer ruimte. Naast dat u vaak met minimaal 6 personen aan deze tafel kunt zitten biedt deze tafel vaak ook ruimte voor een mooie bloemenvaas of ander decoratiestuk.

Vierkante eettafel

Een vierkante eettafel ziet u vaak terug in de wat grotere keukens en woonkamers. Een vierkante eetkamertafel heeft over het algemeen wat meer ruimte nodig. Het grote voordeel van de grotere vierkante tafels is dat u met alle personen aan de tafel gemakkelijker een gesprek kunt voeren. Zit u met 8 personen aan een langwerpige tafel dan gaat dat toch net wat minder gemakkelijk dan bij een vierkante tafel.

Eetkamertafel kopen op maat

Wilt u een eetkamertafel die net wat langer, breder, korter of smaller is dan een standaard eettafel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor maatwerk meubelen. Niet alleen eettafels maken wij op maat, ook voor een kast, dressoir of tuintafel op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

@