Filter op:

Grutterskasten

Een grutterskast is een echte eyecatcher in uw woning of zaak. Wilt u een grutterskast kopen, dan bent u bij AJC Meubelen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod grutterskasten in veel verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen.

Toont alle 10 resultaten

Wat is een grutterskast?

Een grutterskast is een kast met twee functionaliteiten namelijk het opbergen van spullen en het showen van spullen. De grutterskast is een grote kast die in principe uit drie delen bestaat.

  • Het onderste gedeelte van de kast bestaat vaak uit deurtjes en/of lades en wordt gebruikt om spullen op te slaan.
  • Het middenstuk van de grutterskast bestaat uit een of meerdere schappen die vaak worden afgesloten met een glazen (bolle) klep.
  • Het bovenste gedeelte van de grutterskast bestaat vaak uit deurtjes met glas.

Grutterskast in veel verschillende formaten en indelingen

Bij AJC Meubelen vindt u grutterskasten in veel verschillende formaten. Zo vindt u in het assortiment zowel smalle als brede grutterskasten maar vindt u er ook kasten in veel verschillende hoogtes. Daarnaast is er een ruime keuze aan grutterskasten met deuren en lades, kasten met alleen maar deuren, kasten met éen bolle glazen klep of kasten met meerdere bolle glazen kleppen.

Grutterskast op maat

Vindt u in het ruime assortiment niet wat u zoekt of heeft u een eigen design voor ogen? Geen probleem, ook dan bent u bij AJC Meubelen aan het juiste adres. AJC Meubelen maakt namelijk ook meubelen op maat. Ook is het mogelijk om kleine en grote aanpassingen aan de meubelen uit te laten voeren. Wilt u liever een grutterskast die wat minder breed is of heeft u Interesse in een eigen design grutterskast? Neem dan contact met ons op.

Grutterskast kopen

Wilt u een landelijke grutterskast kopen van teak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit. U vindt bij ons een ruim en divers aanbod grutterskasten. Bekijk snel het assortiment op onze website of kom langs bij onze winkel in Wanroij.

@