Filter op:

Overig

Op zoek naar een ladekast, wijnkast, secretaire, roomdivider, schoenenkast, jagerskast, meidenkast of locker? Bekijk dan snel ons ruime aanbod kasten. Bij AJC Meubelen vindt u kasten van een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Wijnkast

Uw wijnflessen handig geordend in een kast, een wijnkast maakt dit mogelijk. Wijnkasten zijn in verschillende formaten beschikbaar. Zo zijn er kleinere wijnkastjes waarin u 8 flessen op kunt bergen maar zijn er ook wijnkasten die geschikt zijn voor 24 flessen.

Ladekast

De naam zegt het al, een ladekast is een kast die alleen maar bestaat uit lades. Ladekasten zijn in veel verschillende hoogtes, breedtes, stijlen en kleuren verkrijgbaar.

Roomdivider

Een ruimte verkleint u gemakkelijk met een roomdivider. Roomdividers zijn zowel in open als dichte uitvoering te koop. Daarnaast zijn er ook roomdividers met wieltjes beschikbaar zodat u de roomdiverder makkelijk in de ruimte kunt verplaatsen.

Schoenenkast

Heeft u genoeg van rondslingerende schoenen? Dan is een schoenenkast wellicht een uitkomst. Schoenenkasten zijn in verschillende formaten beschikbaar. Zo zijn er kasten waar u twee paar schoenen in op kunt bergen maar zijn er ook grotere modellen beschikbaar.

Meidenkast

Een kast met onderin deuren en daar boven een of meerdere lades, dat is de meidenkast. Meidenkasten zijn ideaal voor het opbergen van materialen. Door de verschillende formaten en stijlen past de meidenkast in ieder vertrek van uw woning of zaak.

Locker

Industriële lockers zijn helemaal hip. Ook AJC Meubelen heeft industriële lockers in haar assortiment. De lockers zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen snel geleverd worden. Wil je een locker kopen, bekijk dan onze webshop of kom naar onze winkel in Wanroij.

Meubels op maat gemaakt

Heeft u een eigen design meubel voor ogen? Of wilt u een meubel op maat laten maken? Ook dan kunt u terecht bij AJC Meubelen. AJC Meubelen is gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubelen.

Neem contact op met AJC Meubelen

@