Bezorgen en Afhalen

 

Bezorgen
AJC Meubelen heeft een eigen transportservice die ervoor zorgt dat de meubelen bij u thuis worden bezorgd, mocht u dit willen. Hiervoor nemen wij contact met U op om te kijken welke dag en tijd de artikelen bij U thuis geleverd kunnen worden.
De bezorgers bezorgen de meubels op de begane grond en zetten het meubelstuk neer waar u wenst. Als er een lift is, waarin de meubels makkelijk passen, brengen ze de meubels ook op hogere verdiepingen. Wat betreft de tafels en stoelen die nog gemonteerd moeten worden: ook dit doen de bezorgers voor u. AJC Meubelen levert in principe alleen in Nederland. Voor bezorgingen op de Waddeneilanden, in België of andere landen kunt u contact met ons opnemen.
De prijzen van bezorgingen in Nederland zijn als volgt:

– Voor bezorging van grotere meubels met onze eigen transportservice rekenen wij €50,00
– Bestellingen boven een bedrag van €1500,00 bezorgen wij gratis.
– Kleinere producten/accessoires worden verzonden met Post NL voor €6,95.

In onze webshop worden de bezorgkosten automatisch voor u berekend.
Heeft U gekozen voor betalen bij aflevering dan kunt U bij de bezorgers contant afrekenen of per pin.

Afhalen
U kunt uw meubels en/of accessoires bij AJC Meubelen ook zelf ophalen. Als U vooraf contact met ons opneemt over wanneer en welke tijd U wilt komen, dan kunnen wij de artikelen klaarzetten voor een snellere afhandeling.
In onze winkel kunt U zowel contact als per pin betalen.

Levertijd
De meeste artikelen van AJC Meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar. We proberen de levertijd op onze webshop zo goed als mogelijk up-to-date te houden, desondanks kan de gegeven levertijd op de webshop afwijken van de actuele levertijd.
Zodra U een bestelling heeft geplaatst, nemen wij contact met U op over de mogelijke levering dan wel of het artikel besteld moet worden. Moet een artikel opnieuw besteld worden of heeft U maatwerk dan kan de levertijd variëren van 2 tot 16 weken.
Heeft U vragen over de levertijd van een artikel, neem dan gerust contact met ons op.

@